Run

Run

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Eka puolikas

Ensimmäisestä puolikkaastani tulee tänä keväänä täyteen kolme vuotta.  Aloittelin säännöllisen kisoihin tähtäävän hölkkäilyn vuonna 2011.  Kaikki sai alkunsa Facebook-tilasta, jossa kirjoitin " Jos Leijonat voittaa maailmanmestaruuden lupaan juosta puolimaratonin".  Aliarvioin pahasti Leijonat, jotka sitten lopulta voittivat mm-kullan Bratislavassa.  Lupaus piti pitää ja lunastin sen keväällä 2012.



Ennen ensimmäistä juoksukisaani vuonna 2011 tein elämäntapamuutoksen.  Laihdutin vähähiilihydraattisella ruokavaliolla 17 kiloa ja lisäsin lenkkareiden käyttöä.  En ollut ennen ylipainoinen, mutta en myöskään näyttänyt juoksijalta. Kevennys teki kuitenkin hyvää ja, on varmaan yksi syy siihen miksi olen välttänyt loukkaantumiset.

Lyllerö vuonna 2009
Valitsin kisakseni Helsinki City Runin 5.5.2012.  Juoksu oli jännittävä, aikapaineeton, ruuhkainen ja tunnelmaa riitti.  Muistan juoksusta myös sen, että olin tankannut liikaa juomaa ja koko juoksun oli pieni hätä.  HCR:stä syttyi kuitenkin suurempi juoksukipinä ja liekki palaa edelleenkin.  Toukokuussa olen taas mukana Helsinki City Runilla, neljättä kertaa.  Tavoitteena uusi ennätys!


Juoksu Sports Trackerissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti