Run

Run

tiistai 29. joulukuuta 2015

Endurance 24h peruutus

Endurance 24 ultrajuoksu

E24 jää väliin

Peruutin tänään osallistumisen helmikuussa juostavaan IX Endurance 24h -kisaan ja annan niille mahdollisuuden, joilla on enemmän mielenkiintoa kisaa kohtaan.  Syitä on monia.  Syyskuussa en alittanut Berliinissä kolmea tuntia, joten haluan panostaa toukokuun Riikan maratoniin täysillä ja alittaa siellä kolme tuntia.  Osallistuminen E24:seen olisi syönyt tehoja harjoittelusta ja koen, että reilu kaksi kuukautta kisojen välillä ei ole optimaalista täysitehoiseen maratonsuoritukseen.

Pitkät lenkit ovat jääneet vähille

Marras- joulukuussa ei yhtään 30 kilometrin lenkkiä. Puolet joulukuusta lepäsin flunssan takia.  Vuorokauden juoksu vaatii enemmän ja pitempiä lenkkejä.  En halua tehdä keskinkertaista suoritusta ja kahden kuukauden treenillä ei tehdä ihmeitä.  Sama asia kuin muutamalla lenkkikerralla juoksee maratonin kuuteen tuntiin.


Aika on puolellani

Olen vasta 29-vuotias ja ehdin vielä juosta ultramatkoja.  Aika on puolellani ja nyt kannattaa panostaa vielä maratonille, kun vauhtia riittää.  Hitaille ja pitkille matkoille on vielä aikaa harjoitella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti