Run

Run

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Leppoisa marrasputki

Marrasputki

Marrasputki on takana taas.  Tänä vuonna putki meni edellisvuotta kevyemmin.  Tavoitteena oli palautua rauhallisesti syksyn kisoista, Wihan satasesta ja Berliinin maratonista. Ei ollut mitään intoa laittaa viime vuoden lukemia paremmiksi. 

Viime vuonna juoksin marrasputken ensimmäistä kertaa ja kilometrejä tulit reilut 400. Nyt kilometrejä tuli noin sata vähemmän eli juoksin keskimäärin kymmenen kilometriä päivässä. Aamulenkkejä ja pitkiä yli 20 km lenkkejä ei tullut yhtään.

Hankalinta oli tänä vuonna taas päästä lenkille pitkien seminaaripäivien jälkeen.  Koko päivä istumista ja sitten ulos märkään, pimeään ja kylmään.  Ei kivaa! Mutta lenkillä aina kuitenkin piristyi ja lenkki kannatti! Toinen haastava asia oli pikkujoulut.  Ennen illan pikkujouluja piti tehdä lenkki ja seuraavana päivänä pienessä nestehukassa päivän pakollinen lenkki.  Kevyesti piti mennä, vaikka ei ollut tervettä.

Tämän vuoden marrasputki taittui leppoisasti.  Keskinopeus oli 5.50 min/km ja keskisyke 134 eli rasvaa tuli poltettua. Rentoa hölkkää oli paljon ja ei yhtää kilpailuja.

Kolme lenkkiä pääsi juoksemaan lumessa.

Aina ei tarvinnut mennä yksin lenkille
Alussa Wihan 100 tuntui


Pohjoisin lenkki oli Janakkalassa
Marraskuun alku


Marrasputken lenkit Riihimäellä

Marrasputki Riihimäen keskustassa.

Sykealueet 2014
Sykealueet 2015

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti