Run

Run

perjantai 17. kesäkuuta 2016

#HHM2016

Helsinki Half Marathon

Vuoden toinen puolimaraton, jossa tarkoitus oli juosta ennätys.  Ilmoittauduin tapahtumaan ennen kuin tiesin osallistuvani Riian maratonille.  Palautuminen Riian maratonilta oli vielä kesken ja tiesin, että en pystyisi ennätykseen.  Päätin jo ennen kisaa, että lähden riskillä, kaikki ei mitään taktiikalla.  Tarkoitus oli lähteä 1:25 jänisten perässä.   Eihän minulla ollut kuin voitettavaa.  Jos väsähdän, niin sitten väsähdän.
Selfie Riksun edustus, Joachim, Werner ja Jürgen
Lähtö puolimaratonille oli jo 8:45.  Ilma oli viileähkö ja tuulinen.  Ennen juoksua bongasin paljon juoksuttuja, joita oli mukava nähdä ja vaihdella kuulumisia.  Paljon myös sellaisia, joita näin ensi kertaa face-to-face.  Lähdössä oli mukava ja odottava tunnelma.
Selfie Wilson Kirwan kanssa
Juoksu lähti hyvin liikkelle.  Kärkipäässä oli paljon tilaa juosta.  Lähdin 1:25 jäniksien perään niin kuin olin suunnitellut.  Ne paukuttivat alle 4 min/km vauhdilla kilometrin väliaikoja.  Jaksoin johonkin seitsemään kilometriin jäniksien perässä, jonka jälkeen loppulenkki meni pääosin ilman vetoapua.  Seuraavat kymmenen kilometriä olivat raskaat. Porukkaa meni paljon ohi.  17 kilometrin kohdilla tuli mäkiosuus, jossa otin monta selkää kiinni.  Viimeiset kolme kilometriä meni vauhdikkaamminen noin 4 min/km vauhtia.
Selfie maalissa
Helsinki Half Marathon oli hyvin järjestetty juoksutapahtuma.  Rahalle sai paljon vastinetta, kun ilmoittautui ajoissa.  Kaksi t-paitaa ja hienon mitalin.  Tunnelma oli hyvä ja kannustusta oli paljon hienon reitin varrella.

Mitali
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti