Run

Run

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Mettäkulman lenkki 2016

Mettäkulman lenkki

Olin tapahtumassa viime vuonna ensimmäistä kertaa.  Siitä jäi niin hyvä maku, että tänäkin vuonna osallistuin.  Mettäkulman lenkki on leppoisa kylähölkkä, joka juostiin nyt toista kertaa Hausjärvellä Mommilanjärven souteluiden yhteydessä.
Kuva: Aamuposti
Reitti on aika mäkinen ja pääosin hiekkatietä.  Matkaa tulee saman verran, kuin soutajillekin.  Leikkimielisesti sai haastaan jonkun soutukunnan.  Haastoin Hyvinkään kaupungin ja voitin.
Osallistujia oli tänä vuonna 24.  Vähemmän kuin viime vuonna, mikä johtui ehkä epävakaasta säästä.
Kovaa taistelua
Oma juoksu oli väsynyttä, joten kolmen kilometrin jälkeen kevensin askelta ja tein hyvän vauhtikestävyysharjoituksen.   Tänä vuonna juoksun taso oli kovempi kuin vuosi sitten.  Maaliviivan ylitin kuudentena.  Virallisiin tuloksiin sain kolme minuuttia paremman ajan, kun vahingossa ilmoittautumisessa laitoin syntymäajaksi 1930.  Hyvä suoritus 86-vuotiaalta.  Paranneltu aika oli 40:34:00.

klo 12:30 kirkkovenelähtö
Osallistumismaksu tapahtumaan oli ennakkoon 15 euroa.  Siihen kuului: lounas, Novelle, sauna ja uiminen.  Erityisesti sauna ja pulahtaminen viileään Mommilanjärveen teki hyvää.  Ensi vuonna yritän päästä mukaan myös soutuun ja kokeilla juoksusoutu-yhdistelmää.  Mukava fiilis jäi tapahtumasta ja suosittelen sitä.
Aamupostin nettiversion juttu
Juoksun datat Stravassa
Tulokset 
Kuvia tapahtumasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti