Run

Run

torstai 9. huhtikuuta 2015

Huhtikuun alkukilsat

Huhtikuu on lähtenyt reippaasti liikkeelle.  Ensimmäinen viikko oli yli sadan kilometrin määräviikko, joka painottui pääsiäisen juoksuihin.  Pääsiäinen oli vähän räntäinen, aurinkoinen ja munarikas, mikä johtui varmaan siitä, kun maaliskuun olin ilman suklaata.

Kuva, jonka Werner Franzén (@wennee) julkaisi
 
Juoksin pääsiäisenä kaikkia päivinä paitsi kiirastorstaina, kun palauttelin jalkaa, joka rusahti keskiviikon vk-treenissä. Kilometrejä tuli reippaat 82, joilla voitin Wanajan juoksuklubin pääsiäisen kilometrikisan.  Taisin olla ainoa, joka otti kisan tosissaan.  Juoksu on loistava vastapaino suklaamässäilylle.

Pääsiäisen lenkit karttana
Pääsiäissunnuntaina tilasin uudet Asics Gel DS-Trainer 20 -kengät.  Yllätyin, kun ne tulivat jo tiistaina.  Wigglellä on nopea ja ilmainen rahti.  Eikä kenkiä oltu pilattu hinnallakaan. Suomesta vastaavat olisivat maksaneet sata euroa enemmän.

Ensimmäinen lenkki uusilla kengillä oli vakuuttava.  Juokseminen tuntui pehmeältä ja lennokkaalta.  Lenkkarit natisivat kivasti osuessaan asfaltille.  Teki taas hyvää jaloille saada tuoreet imurit alle.  Näillä mennään taas muutama kuukausi eteenpäin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti