Run

Run

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Määrä-maaliskuu

Maaliskuussa on saanut juosta koko kuukauden  ilman nastoja.  Myös valo ja lämmin ilma piristävät.  Pöly ei ole vaikuttanut minuun.  Ilmeisesti hyvä suodatus.  Juoksukilometrejä  tuli reilut 480, mikä on uusi kuukausiennätys.  Edellinen ennätys 402 km syntyi viime marraskuun marrasputkessa.  Nyt pitää takoa, kun rauta on kuumaa.  Tällä hetkellä juoksulenkit ovat todella taloudellisia ja maratonin ennusteet pyörivät kolmessa tunnissa.  Onneksi Tukholman maratoniin on vielä kaksi kuukautta, niin ehtii hioa kisakuntoa.
Maaliskuun kilsat
Pidin nyt ensimmäistä kertaa sokerittoman maaliskuun.  Luovuin suklaasta, karkeista, piparista, makeista jälkiruuista ja jäätelöstä.  Vaikka  en olekaan erityisen pullukka, niin paino putosi noin kaksi kiloa.  Tällä hetkellä ei tee mieli suklaata tai limsaa.  Hedelmäsokerit pidin kuitenkin ruokavaliossa, etten olisi näivettynyt luurangoksi ja pitäähän jostain saada energiaa.

Ei herkkuja maaliskuussa!
Huhtikuussa tulee myös yleensä paljon kilsoja, kun ei ole kilpailuja, joita ennen olisi tarvetta keventää. Varmaan uudet lenkkarit pitää tilata lähiaikoina, jotta jalat pysyvät terveenä. Nyt vaan enemmän sykettä ja vauhteja treeneihin.  Kevättä rinnassa.

Huhtikuussa 2014 Kormu Runin  podiumilla urheilijoiden seurana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti