Run

Run

lauantai 9. huhtikuuta 2016

SAUL SM-puolimaraton

Kisakauden avaus

Viikon päästä olisi ensimmäinen kisastartti tälle vuodelle, veteraanien SM-puolimaraton Jyväskylässä. Minulla on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua ikäsarjaan, kun täytän tänä vuonna 30 vuotta.  Hienoa olla veteraaniurheilija alle kolmekymppisenä!
Juoksusäät lämpenee, kunto kohenee.
Aikaisemmat kaudet olen aloittanut kympin kisoilla.  Viikon päästä juostava puolimaraton on juuri sopivasti kuukautta ennen Riikan maratonia, joten Jyväskylässä ei tarvitse säästellä yhtään ajatellen palautumista.

Kunto on vähän kysymysmerkki, kuten aina tähän aikaan vuodesta.  Juoksu on kuitenkin ollut viime aikoina taloudellista, mikä antaa luottoa hyvälle suoritukselle.
Palautumista yhteislenkillä
Reitti Jyväskylässä on tasainen ja nopea, joten uskon, että minulla hyvät mahdollisuudet juosta uusi ennätys.  Viime keväänä juostu ennätys Helsinki City Runilla on 1:27. Tänä vuonna tavoitteena olisi juosta puolimaraton 1:25. En tiedä onnistuuko nyt, mutta toivossa on hyvää elää.


M30 sarjaan on tällä hetkellä ilmoittautunut viisi juoksijaa, joista  kolme on minua kovempaa ja yksi aika tasavahva.  Googlasin.  Nyt on hyvät mahdollisuudet päästä hyville pistesijoille.  Muissa sarjoissa on myös kovia juoksijoita, joten kirittäjiä riittää ja yksin ei tarvitse tässä kisassa juosta.  Sääennusteiden mukaan lämpötila vähän alle kymmenen astetta ja epävakaista eli olosuhteet sopivat hyvin reippaalle hölkälle.

M30-sarjan osallistujat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti