Run

Run

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Räkäposkella kokoukseen

Eilen sain ajatuksen, että jos juoksisin tämän päivän aamuiseen työpaikkakokoukseen.  Kokous pidettäisiin Riiihimäen kaupungin varikolla, joka on kaupungin toisella puolella.  Riihimäellä kaikki on lähellä, joten matkaa yhteen suuntaan tulisi vain reilut 2 kilsaa.  Päätin toteuttaa ajatuksen, mutta kun matka oli niin lyhyt niin se pitäisi vetää kovaa.  Lähtöpaikaksi valitsin kaupungintalon, jossa samalla leimasin itseni sisälle.   Koe lenkki tästä

Lähdin vauhdilla liikkeellä ja heti tuntui pahalta.  Maksimialueelle pääsin vasta matkan puolessa välissä.  Hyvä alkuverryttely on siis tärkeää ja nyt se jäi tekemättä, kun ei ollut kisa kyseessä.
Saavuin paikalle samaan aikaan muiden työkavereiden kanssa, jotka olivat tulleet mukavasti autoilla.  Varsinaista pullamössösukupolvea nuo 50-luvulla syntyneet!  Osa vielä anoi kilometrikorvauksetkin muutamasta kilometristä!  Keväällä pitää rohkaista porukkaa käyttämään työnantajan polkupyöriä.

Vauhdilla kokoukseen
Kokouksen alkaessa minulla ei ollu tällä kertaa tuskanhikeä vaan rento kokoushiki.  Kokouksessa tarjottiin epäterveellinen sämpylä ja kahvi.  Ne maistuivat todella hyviltä pienen raaston jälkeen.
Odotan innolla sitä hetkeä, kun sämpylän sijasta tarjotaan porkkanoita ja kokouksissa seistään. Neljänkymmenen minuutin kokoustamisen jälkeen Polar V800 alkoi hälyyttää liiasta istumisesta, nousin ylös ja kävelin kokouspöydän ympäri :)  Työkaverit ovat jo pikku hiljaa tottuneet yllättäviin kokousseisokkeihini.
Kokoushiilaria
Paluulenkin vedin hiukan kevyemmin 2,71km 4:31 min/km keskivauhdilla.  Juoksin kotiin, jossa kävin ruokatunnin aikana suihkussa.  Juoksut kokouksiin tuskin jäivät tähän kokeiluun.  Loppupäivän olin pirteä ja tehokas.  Minun vuoro on järjestää työpaikkakokous on syksyllä.  Ehkäpä toteutan sen lenkkikokouksena.  Vauhti pitää vain olla aika maltillinen.

Tiistain aktiivisuus
Päivän kolmannen lenkin juoksin kaverin kanssa.  Keli oli ihanteellinen, kylmä tuuli ja lämmintä räntää.  Tarkoitus oli lyllertää etanavauhdilla.  Juostiin 13 kilometriä 5:08 min/km keskivauhdilla.   Kokonaisuutena oli erittäinen aktiivinen tiistai.  Istuin vain kahdeksan tuntia, mikä on tällaiselle konttorirotalle vähän.
Illan etanalenkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti