Run

Run

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Tonni täyteen

Tänään aamulenkillä tuli tälle vuodelle täyteen tuhat juoksukilometriä.  Kilometrejä on kertynyt juoksumatolta, jäältä, lumelta ja viimeisen puolentoista kuukauden ajalta normaalilta alustalta.   Hiihtämään en päässyt tänäkään vuonna, joten juoksukilometrejä on kertynyt tasaisesti alkuvuoden aikana. Meno päällä joka säällä!

Juoksua joka kelillä
Aikaa juoksuun on mennyt alkuvuoden aikana noin 91 tuntia.  Todellisia hyvinvointitunteja. Keskivauhti on ollut maltillinen 5:25min/km.  Nyt pyrin nostamaan vauhtia huhti- ja toukokuun aikana, jotta pääsen kisavauhteihin.  Lenkillä olen käynyt 73 kertaa eli keskimääräinen juoksulenkki on pituudeltaan 14 kilometriä.Icebugeja käytin helmikuun puoleen väliin asti, jonka jälkeen siirryin tuttujen Asics DS-Trainereiden kyytiin.   Dessujen parasta ennen päivä lähenee uhkaavasti, kun ahmin kilometrejä.  Viimeistään toukokuussa pitää hommata uudet lenkkarit, joilla menee sitten vuoden ensimmäinen puolimaraton ja maraton.

Vihreät dessut
Olen siinä onnellisessa asemassa, että olen säästynyt flunssilta ja jalkavaivoilta.  Ehkä määrä lisää vastuskykyä ja jalat tottuu rasitukseen, kun niitä juoksutetaan koko ajan.  Syön myös paljon D3-vitamiinia ja juon kohtuullisesti olutta palauttavana.

zum Wohl - terveydeksiEi kommentteja:

Lähetä kommentti