Run

Run

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Aulanko-juoksu

43. Aulanko-juoksu 2.5.2015

Olin nyt toista kertaa mukana Aulanko-juoksussa, joka on mukava ja perinteikäs tapahtuma Hämeenlinnassa.  Viime vuonna juoksin siellä silloisen kympin ennätyksen 39.39.
Viime vuoden juoksutapahtumaan verrattuna nyt oli vähemmän juoksijoita ja viileämpi keli.  Ehkä sade-ennusteet olivat karkottaneet osan porukasta.  Viileästä ilmasta huolimatta juoksin shortseissa ja pitkähihaisen kompressiopaidan hihat käärin ylös jo alussa.  Hyvillä sykkeillä, kun juoksee niin lämpenee nopeasti.

2014 ja 2015

Hieno mitali
Tämän vuoden aika kympillä oli 39:53 ja sijoitus miesten yleisessä sarjassa kahdeksas.  Pientä takapakkia siis Aulankokehityksessä, kun viime vuonna olin viides.  En ole kuitenkaan huolissani kunnosta, kun viikko sitten kympin väliaika oli 39.07 ja Aulangon reitti oli aika mäkinen.  Nousua sain mittarin mukaan 140 metriä ja laskua 125 metriä.  Viime viikon Kormu Runin vastaavat lukemat olivat 55 metriä.
Sykemittarin vertailut 2014 ja 2015

Hyviä asioita juoksusta:  Hyvä maksimiharjoitus. Niitä on ollut tänä vuonna vähän, kun en tähtää pikamatkoille. Uskon, että nopealla reitillä kympillä on mahdollisuus alle 39 aikaan.  Mukava kisatunnelma kauniilla reitillä ja paljon kannustusta.  Ehkä taas ensi vuonna uudestaan, vaikka ensimmäisen kovan mäen jälkeen ei tehnyt yhtään mieli.

Korkeuserot

Reittikartta

Loppuraasto mäkeen

Aulankojuoksun tulokset
Omat datat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti