Run

Run

perjantai 8. toukokuuta 2015

Kisakalenteri

Suunnitelmia

Tänä viikonloppuna ei kisailla.  Viikonloppu on pyhitetty äitienpäivälle.

Hyvää äitienpäivää!
Vuoden päätavoitteet ovat Tukholman ja Berliinin maratonit.  Tukholmaan on aikaa tasan kolme viikkoa ja Berliini juostaan syyskuun lopulla.  Viikon päästä, pari viikkoa ennen Tukholmaa ohjelmassa on Helsinki City Run, joka on tarkoitus juosta maratonvauhtisena harjoituksena.  Jos juoksu menee sujuvasti niin puolikkaalla pitäisi tulla uusi ennätys.  Nykyinen ennätys on noin 1:28.

Heinäkuun loppupuolella on Hämeenlinnan kaupunkimaraton, Sibeliusmaraton.  Siellä juoksen puolikkaan viime kerrasta viisastuneena.  Viime kerralla koin armottoman nestehukan ja pari puskareissua.

Hämeenlinnan kaupunkimaraton 2014
Tällä viikolla ilmoittauduin Wihan kilometreille, joka on ultrajuoksutapahtuma Tampereella. Tarkoitus olisi juosta siellä ensimmäinen satasen kisa.  En tiedä mitä odottaa, mutta varmasti mielenkiintoinen ultrajuoksu tulossa.  Ultramaraton on neljä viikkoa Berliiniin jälkeen, joten toivottavasti aika riittää palautumiseen.

Kuva, jonka Werner Franzén (@wennee) julkaisi


Näiden lisäksi kalenteriin kuuluu erilaisia kympin hölkkäkisoja, osa hetken mielijohteesta.  Elokuun lopulle tai syyskuun alkuun olisi hyvä saada puolikkaan kisa alle ennen Berliiniä.  Otan ehdotuksia vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti