Run

Run

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kymmenen päivää Tukholmaan

Kymmenen päivää Tukholman maratonille ja makaan kotona kuumeessa.  Pari päivää on ollut kevyttä kurkkukipua ja flunssa on ollut ilmeisesti tuloillaan.  En tiedä aikaistiko eilinen cooperin testi kuumetta.  Juoksin testissä muuten 3300 metriä, joka sivuaa ennätystäni.

Peltosaaren yleisurheilukenttä

Joka tapauksessa parempi kuumeilla nyt, kuin viikon päästä!  Mittari näytti aamulla alle 36 ja nyt lukema on jo 38.  Pahalta näyttää huomisen työpäivän kannalta.  En ole vielä nykyisen työnantajan palveluksessa pitänyt sairaslomaa.  Ne harvat flunssat ovat aina ajoittuneet viikonlopuille.  Harmittavasti hieno kahden vuoden putki on menossa poikki, mutta katsotaan vielä huomenna tilanne uudestaan.


Vielä cooperin testistä.  Olosuhteet olivat huippuluokkaa, aurinko paistoi ja oli tyyntä.  Juoksun jouduin juoksemaan yksin ja en saanut lopun vetoa lukuun ottamatta apuja.  Tuttu tilanne aikaisemmilta kerroilta.  Tuli myös todettua, että kaksi päivää ei riitä palautumiseen puolimaratonilta.  Testissä hyydyin hiukkasen kahden kilometrin jälkeen 3400 metrin tuloksesta.  Kun kaikki natsaa niin uskon, että minulla on vielä hyvät mahdollisuudet 3500 m tulokseen. Kiitokset Riihimäen liikuntapalveluille hyvästä testistä!

Koe testi tästä uudestaan.  Polar V800 näytti vähän liikaa matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti