Run

Run

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Hämeenlinna ei petä koskaan!

Sibelius-maraton / 30. Hämeenlinnan kaupunkimaraton 25.07.2015

Hämeenlinna ei petä koskaan, kaupunkimaraton on aina kuuma, vaikka Suomen kesä olisi kuinka kylmä ja sateinen.  Tänä vuonna olin kolmatta kertaa juoksemassa tapahtumassa, toissa vuonna puolimaratonilla ja viime vuonna maratonilla.

Juoksu meni kymppiin saakka ihan ok, jonka jälkeen aloin hyytymään ja porukkaa alkoi lappaamaan ohi.  Kamala tunne!  Jalat eivät liikkuneet ja tuntuivat väsyneiltä.  Hitain kilometri meni ajassa 4:52! Tunsin itseni pieneksi limaiseksi etanaksi! Pientä nestehukkaakin oli kuumuuden takia ja sen huomasi osuudella, jolla ei ollut juomapistettä.

Puolikkaan reitti
Heti juoksun jälkeen ilma viileni.  Harmi, kun pikkuhelle oli osunut juuri puolikkaan juoksun aikaan. Minulle sopivat paremmin viileät kelit. Parin kuukauden Tukholman maratoninkin kylmäsuihku tuntui tähän verrattuna mukavalta.

Hämeenlinnan puolimaraton oli kahdeksas puolimaraton, jonka olen juossut.  Nyt oli ensimmäinen kerta, kun en tehnyt ennätystä.  Hieno putki meni poikki, mutta tiesin, että se päivä koittaa vielä. Pettymys!  Jäin ennätyksestäni noin viisi minuuttia, joten puolikkaan tulos 1:33 ei ole mikään katastrofi, mutta välillä näinkin.  Tästä on hyvä parantaa.  Viimeksi juoksin tätä huonomman ajan Hämeenlinnan puolimaratonilla kaksi vuotta sitten, 1:38.

Kisan jälkeen otin repusta palautusjuoman, kylmän oluen.  Olut on parasta juomaa kisan jälkeen. Kyseessä oli alkoholiton Erdinger-olut, jota tarjoillaan mm. Berlinin maratonin jälkeen.  

Voitin arvonnasta yhden hengen matkan Tallinnaan! Oluelle?

Olut on parasta kisan jälkeen.

Sibelius-mitali

Kaurialan kenttä ennen lähtöä

Maali ennen lähtöä

Kisavalmistelut

Palautusjuomaa Sibben kanssa

Juoksupaita ja maratonin infolehti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti