Run

Run

perjantai 18. syyskuuta 2015

Ensi perjantaina Berliini!

Vajaa viikko enää Berliiniin reissuun.  Tänä vuonna lähden jo perjantaina, kun juoksu on sunnuntaina.  Nyt tulee yksi hotelliyö enemmän kuin viime kerralla, mutta voi sitten samalla ottaa rennommin ja totuttautua aikaeroon.

Berliiniin on luvattu hyvää säätä, auringonpaistetta ja lämpöä parhaimmillaan reilut 20 astetta.  Juoksuhan on jo aikaisin aamulla, joten olosuhteet ovat täydelliset, viileää lähdössä ja maalissa lämmintä.

Lähden tälläkin kertaa reissuun yksin. Sain paikan Berliinin maratonilta hyvän arpaonnen avulla, joten porukassa olisi ollut hankala suunnitella reissua.  Nyt pystyy keskittymään paremmin itse juoksuun, kun ei tarvitse kiirehtiä aikataulujen kanssa.

Viime vuonna juoksu meni huonosti.  Omat sykket olivat liian korkeat.  Puolessa välissä tuli rintakipua ja hölkkäsin toisen puolikkaan kahteen tuntiin.  Se tunne, kun tuhansia ihmisiä juoksee ohi oli hirvittävä.  Sain myös kannustusta, kun huomasivat, että oli ihan rikki.  Lopullinen aika oli 3:34.  Toivottavasti tällä kertaa välttää syysflunssan ja sen jälkitaudit.  Maratonille aikaa vajaat 8 päivää.

Kuvia viime vuodelta 

https://goo.gl/photos/x2tALBxXTLX4x2Pz7


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti